Новини

Четвърто издание на Wrong fest 24-25 юни, Войнеговци


16 юни 2016 17:28

Двудневният Open Air фестивал WRONG FEST 2016 с готов арсенал от 19 актуални групи за 4-то издание, което ще се проведе в периферията на столицата на 25-и и 26-и юни.

Хедлайнерите за първия ден на най-слънчевия фестивал в България са британските музикални гении - JUNO REACTOR, чиято музика е основна в саундтрака на култувата трилогия – Матрицата. Като втори хедлайнер за деня са ирландските рок метъл легенди – THERAPY?. През втория ден хедлайнери са шведската винтидж рок формация GRAVEYARD и британското инди рок чудо YUCK.
По известни имена от българска страна са КОНТРОЛ & ОСТАВА.

Други потвърдили групи за Wrong Fest 2016 са прогресив / класик рок тупалките от Исландия – The Vintage Caravan; гръцките и румънските рокери Nightstalker & Roadkillsoda; симфоник / джипси брас орк. Карандила; сръбските електро суинг  / банкан бийт формации Gramophonedzie & Shazalakazoo; прогресив / дъб формацията Surbahar; пловдивският култ – ТДК; инди / алтернатив групите Macrophone & Jin Monic, машината за рифове – Brond; ска купонджиите Toy Letters както и neo – psych перформерите Comasummer.

За пръв път на Wrong Fest в тазгодишното издание ще има 2 сцени и стилово разнообразие. Също така ще има изградена детска площадка с всякакви съоръжения, надуваем замък и играчки; рампа за хора в неравностойно положение и увреждания, палаткова зона и лагерен огън; охраняем паркинг за велосипеди; джаги; тенис на маса; безжичен интернет; волейбол и футбол и други атракции.

За повече информация следете официалния сайт- http://www.wrong-fest.com/

Билети може да закупите онлайн: https://wrongevents.ticketlogic.bg/ и http://www.bilet.bg/каси/ както и от The Wrong Bar на ул. Шейново 18 в София.

Последни новини

Позиция на БФА по повод конкурс на Национален фонд „Култура”

Публикуваме текста на официалното писмо, което Българска фестивална асоциация входира днес 21.12.2017г. (четвъртък) в Министерство на културата. До: Боил Банов Министър на културата на Р. България Адрес: гр. ...

21 декември 2017 16:56

Още

Приветствие от новия изпълнителен директор на БФА

Уважаеми фестивални организатори, партньори и съмишленици, Фестивалите имат невероятната способност да бъдат пространства на диалог между различни общности, да „действат“ като платформи за споделяне на ...

18 декември 2017 09:59

Още

БФА с нов изпълнителен директор

Уважаеми колеги, партньори и съмишленици, С огромно удоволствие, обявявам назначаването на Светлозара Христова на поста Изпълнителен директор на Българска фестивална асоциация. Светлозара се присъединява към екипа ...

15 декември 2017 13:24

Още

ЗА БФА

Българска фестивална асоциация (БФА) е гражданска организация, която има за цел създаването и поддържането на благоприятна среда за развитие на фестивалите в България.

БФА е организация, която обединява близо 20 български фестивала от различни сектори наизкуството (включително визуални изкуства, кино, музика, театър и други), фестивали с различна големина, бюджети и географски обхват.Българска фестивална асоциация е член на Европейска фестивална асоциация, което е признание за нас и нашите членове.

КОНТАКТИ

Българска фестивална асоциация
Офис: гр.София 1504,
ул. "Панайот Волов" № 3

Лице за административен контакт:

Мария Русева
GSM: ++359 888 359 679
email: office@bfa.bg

ПОЛЕЗНИ ДОКУМЕНТИ

Документи за членство в БФА:

 

Проект "Българо - норвежко партньорство за прозрачна и ефективна публична подкрепа на културния сектор в България" се осъществява с оргомното съдействие и финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИК 2009 - 2014г. Повече за програмата можете да научите на www.ngogrants.bg 

Конференция  "Фестивали в черно и бяло" - презентации на експертите по проекта.

Documents in English

 

 

 

 

Проект "Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа"

Други полезни документи: