Новини

Festival Brunch Vol. 2 ::: Компромисите на бюджета


22 март 2018 14:18

Тема на събитието: КОМПРОМИСИТЕ НА БЮДЖЕТА

Реалност: Стане ли дума за фестивали и културни събития, неотменно става дума и за средства. Често водим разговори за онези пера от бюджета, които остават непокрити от национални или общински фондове, за средствата, които не успяваме да наберем от спонсорство или пък за средствата, които не се реинвестират.

Предизвикателство: В рамките на Festival Brunch Vol. 2 ще се опитаме да фокусираме разговора върху възможните оптимизации на процеса на публична разгласа на събитието. Ще си говорим за това какво можем да направим с малка инвестиция, но с голямо въздействие; за това колко е важно да въвлечем локалната общност и как можем да го направим с помощта на инструментите на виртуалната реалност. Целта на срещата ни е да търсим практически решения отвъд ефимерните идеи.

Времето, с което разполагаме: от 11:00 до 14:00ч. на 31.03.2018г. (събота), гр. София, ул. "Сердика" № 20

Включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.

Следващите теми, част от серията Festival Brunch, очаквайте на 28 април, 26 май и 23 юни.

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на @BulgarianFestivalsAssociation и @Move.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Последни новини

Festival Brunch ::: Varna Summer Edition

Много сме щастливи, че форматът Festival Brunch, който Българска фестивална асоциация стартира в началото на 2018 година в столицата ще гостува във Варна в рамките на Международен музикален фестивал “Варненско л ...

15 юни 2018 18:40

Още

Festival Brunch Vol. 4 ::: Медиация

В края на месец юни ни очаква поредната среща от серията Festival Brunch, която ще е и последната за столицата преди лятото. Тема на събитието: МЕДИАЦИЯ Медиацията е един от най-ефективните извънсъдебни способ ...

15 юни 2018 18:07

Още

Гост-лекторите на Festival Brunch Vol. 3

Броени дни до съботната ни закуска, когато наши специални гости ще бъдат лекторите по дизайн мислене арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова - от DesignThinking.bg, водещата агенция за иновации в България, която в ...

23 май 2018 10:38

Още

ЗА БФА

Българска фестивална асоциация (БФА) е гражданска организация, която има за цел създаването и поддържането на благоприятна среда за развитие на фестивалите в България.

БФА е организация, която обединява близо 20 български фестивала от различни сектори наизкуството (включително визуални изкуства, кино, музика, театър и други), фестивали с различна големина, бюджети и географски обхват.Българска фестивална асоциация е член на Европейска фестивална асоциация, което е признание за нас и нашите членове.

КОНТАКТИ

Българска фестивална асоциация
Офис: гр.София 1504,
ул. "Панайот Волов" № 3

Лице за административен контакт:

Мария Русева
GSM: ++359 888 359 679
email: office@bfa.bg

ПОЛЕЗНИ ДОКУМЕНТИ

Документи за членство в БФА:

 

Проект "Българо - норвежко партньорство за прозрачна и ефективна публична подкрепа на културния сектор в България" се осъществява с оргомното съдействие и финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИК 2009 - 2014г. Повече за програмата можете да научите на www.ngogrants.bg 

Конференция  "Фестивали в черно и бяло" - презентации на експертите по проекта.

Documents in English

 

 

 

 

Проект "Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа"

Други полезни документи: