Новини

Festival Brunch Vol. 3 ::: Дизайн мисленето


23 май 2018 10:23

Тема на събитието: ДИЗАЙН МИСЛЕНЕТО

Дизайн мисленето (design thinking) прави развитието на иновации по-лесно. Това е доказан метод, синтезиран и използван в Станфорд, който е ориентиран към хората и дава ясни стъпки за развитие на креативно решаване на проблеми в екип. Използва се във всички индустрии от мултинационални корпорации, успешни малки и средни бизнеси, държавни институции и социални организации. Дизайн мисленето включва 5 фази:

1. Проучваме клиентите - откриваме неразкрити досега нужди с голям потенциал за развитие
2. Дефинираме проблеми - определяме точните предизвикателства за решаване
3. Генерираме идеи - преминаваме през множество възможности, за да изберем най-добрата
4. Прототипираме и тестваме решения - създаваме работещи модели и виждаме как работят
5. Прилагаме резултатите - действаме в реални условия с активна обратна връзка от клиентите

Крайният резултат са иновативни и желани от потребителите продукти и услуги, които отиват отвъд техните очаквания и предлагането на пазара.
- - -
Датата на нашата среща е 26.05.2018 г. (събота) от 11:00ч., гр. София, ул. "Сердика" № 20
- - -
Включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.
- - -

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.

- - -
Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на @BulgarianFestivalsAssociation и @Move.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Последни новини

Festival Brunch ::: Varna Summer Edition

Много сме щастливи, че форматът Festival Brunch, който Българска фестивална асоциация стартира в началото на 2018 година в столицата ще гостува във Варна в рамките на Международен музикален фестивал “Варненско л ...

15 юни 2018 18:40

Още

Festival Brunch Vol. 4 ::: Медиация

В края на месец юни ни очаква поредната среща от серията Festival Brunch, която ще е и последната за столицата преди лятото. Тема на събитието: МЕДИАЦИЯ Медиацията е един от най-ефективните извънсъдебни способ ...

15 юни 2018 18:07

Още

Гост-лекторите на Festival Brunch Vol. 3

Броени дни до съботната ни закуска, когато наши специални гости ще бъдат лекторите по дизайн мислене арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова - от DesignThinking.bg, водещата агенция за иновации в България, която в ...

23 май 2018 10:38

Още

ЗА БФА

Българска фестивална асоциация (БФА) е гражданска организация, която има за цел създаването и поддържането на благоприятна среда за развитие на фестивалите в България.

БФА е организация, която обединява близо 20 български фестивала от различни сектори наизкуството (включително визуални изкуства, кино, музика, театър и други), фестивали с различна големина, бюджети и географски обхват.Българска фестивална асоциация е член на Европейска фестивална асоциация, което е признание за нас и нашите членове.

КОНТАКТИ

Българска фестивална асоциация
Офис: гр.София 1504,
ул. "Панайот Волов" № 3

Лице за административен контакт:

Мария Русева
GSM: ++359 888 359 679
email: office@bfa.bg

ПОЛЕЗНИ ДОКУМЕНТИ

Документи за членство в БФА:

 

Проект "Българо - норвежко партньорство за прозрачна и ефективна публична подкрепа на културния сектор в България" се осъществява с оргомното съдействие и финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИК 2009 - 2014г. Повече за програмата можете да научите на www.ngogrants.bg 

Конференция  "Фестивали в черно и бяло" - презентации на експертите по проекта.

Documents in English

 

 

 

 

Проект "Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа"

Други полезни документи: